zondag, oktober 20, 2024
HomePremier LeagueOpluchting voor ten Hag dankzij volley van Garnacho en lob van Höjlund

Opluchting voor ten Hag dankzij volley van Garnacho en lob van Höjlund

Na vijf competitiewedstrijden zonder overwinning heeft Manchester United weer eens een driepunter gevierd en daarmee een opluchting voor de geplaagde coach Erik ten Hag – ondanks een achterstand. De Red Devils draaiden de wedstrijd om met een sterke tweede helft, een volley van Garnacho en een lob van Höjlund

Na vijf competitieduels zonder overwinning en de slechtste seizoensstart in 35 jaar, stond Man United-baas Erik ten Hag nog steeds onder grote druk – en het werd bijna nog erger in de derde minuut van de wedstrijd als Brentford-spits Schade geen gat in de lucht had geslagen vanuit een vrije positie op de rand van het strafschopgebied.

De elfde minuut bracht geen beter nieuws: De Ligt, een van de drie nieuwe aanwinsten in de basiself van het 0-0 gelijkspel bij Aston Villa voor de interlandbreak – Casemiro verving ook de aan zijn bovenbeen geblesseerde Mainoo en Lisandro Martinez Mazraoui – kwam tijdens het verdedigen in botsing met de knie van Schade. Na een korte behandelpauze kon hij weer verder, maar zijn hoofdwond ging steeds verder open en hij moest het veld meerdere keren bloedend verlaten

ManUnited: late schok en snelle gelijkmaker

Het antwoord van de thuisploeg liet echter niet lang op zich wachten. Man United kende na rust een droomstart en 90 seconden na de hervatting vierden de Red Devils feest dankzij Garnacho, die een volley in het net sloeg (47′).